LahtiNameSpecificatie van de transformatorVerwacht wordt dat de marktbehoeften zullen verbeteren

  • vrijgavetijd:2022-11-27 14:42:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:166
  • Korte omschrijving:

    LahtiName,Elektrische transformator-installatieDroge transformatorLahtiNameDe efficiëntie van de transformator is nauw verbonden m

Artikel inhoud

Elektrische transformator-installatie

Droge transformator

LahtiNameDe efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Valmiera.kgm) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.


LahtiNameSpecificatie van de transformatorVerwacht wordt dat de marktbehoeften zullen verbeteren



Geluidsoplossing van droge transformatoren

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

InstallatiematerialenIn termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.


LahtiNameSpecificatie van de transformatorVerwacht wordt dat de marktbehoeften zullen verbeteren



Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen,LahtiNameFabrikant van 80 KVA droge transformator,LahtiName500kW droge transformator, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenAls de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Controleoor voor omzetters

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

LahtiNameOorzaken van brand in transformator

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel,LahtiNameOmschrijving van het model van transformator, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

LahtiNameOverige productinformatie
  • Sligo.GebouwliftDe verliezen van het bedrijf nemen snel toe

    Sligo.GebouwliftDe verliezen van het bedrijf nemen snel toe

  • Oldenburg.Privé huisvesting Kleine liftDe prijs is zwak en stabiel

    Oldenburg.Privé huisvesting Kleine liftDe prijs is zwak en stabiel

  • BoedapestKlein hydraulisch hefplatformMet welke zaken moet rekening worden gehouden bij het kiezen?

    BoedapestKlein hydraulisch hefplatformMet welke zaken moet rekening worden gehouden bij het kiezen?

  • Delft.Hydraulisch hefplatform HefplatformDe oorspronkelijke ontwerpintentie

    Delft.Hydraulisch hefplatform HefplatformDe oorspronkelijke ontwerpintentie

  • Hongshanstar nameHydraulische hefplatform met rechte bovenkantProductontwikkelingstrends en opkomend

    Hongshanstar nameHydraulische hefplatform met rechte bovenkantProductontwikkelingstrends en opkomend

  • HenanGroot hydraulisch hefplatformDe basisstructuur van

    HenanGroot hydraulisch hefplatformDe basisstructuur van

  • Henan1-ton hydraulisch hefplatformRetailnieuws vandaag

    Henan1-ton hydraulisch hefplatformRetailnieuws vandaag

  • HenanHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringHoe de ontwikkeling te bevorderen?

    HenanHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringHoe de ontwikkeling te bevorderen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!